Euroforo Arasa de Miquel Abogados Barcelona
  • Logo_Twitter.jpg
  • Logo_Linkedin.jpg
  • Logo_YouTube.jpg
Síguenos
Etiquetas
Noticias recientes
Noticias destacadas

Acte Solemne Sant Raimon de Penyafort

El passat 31 de gener l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, amb motiu de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort -patró dels juristes, advocats i col·legis d'advocats-, va celebrar a les instal·lacions del Palauet Casades l'Acte Solemne amb el qual culminen les festivitats d'aquesta marcada setmana.

A aquest es va realitzar un acte d'homenatge als advocats i advocades que compleixen 50 anys com a col·legiats exercint la professió. De la mateixa manera, s'imposaren les togues a dos representants dels joves advocats col·legiats aquest any; sent un d'ells el nostre company Llorenç Caldentey, advocat d'Euroforo Arasa de Miquel.

Per finalitzar l'acte, es va fer entrega dels premis 'Felip Portabella', el premi 'Degà Roda i Ventura' y el premi 'Reconciliació de la Fundació Privada Sant Raimon de Penyafort'. El nostre company i soci d'Euroforo, Joaquim de Miquel va presidir la sessió i fer entrega de premis en la seva condició de vicedegà de l'ICAB. Finalment, la Consellera de Justícia i el Ministre de Justícia van realitzar discursos de cloenda de l'acte, abans del de l'il·lustra degana Mª Eugenia Gay.