Euroforo Arasa de Miquel Abogados Barcelona
  • Logo_Twitter.jpg
  • Logo_Linkedin.jpg
  • Logo_YouTube.jpg
Síguenos
Etiquetas
Noticias recientes
Noticias destacadas

Actes del 30é aniversari del TAB

Ahir van tenir lloc els actes de celebració del 30 aniversari de Tribunal Arbitral de Barcelona al Col·legi de Notaris de Catalunya, en els que va intervenir el nostre soci director Juli de Miquel, en la seva condició de President del Tribunal Arbitral de Barcelona. Els actes van tenir com a títol «Els avantatges de l'arbitratge institucional per a la resolució de conflictes». Van comptar amb la presència i discurs inaugural de la Hble. Sra. Ester Capella i Farré, consellera de Justícia, així com servir per rendir homenatge a Lluis Muñoz Sabaté i Elías Campo Villegas, expresident i exvicepresident del TAB respectivament. A continuació van tenir lloc una sèrie de ponències i debats, que van comptar amb la presència de Pascual Sala, MªEugenia Alegret, José Mª Fernández Seijo, Francisco Armas i Xavier O'Callaghan, exmagistrat del Tribunal Suprem. Des d'Euroforo Arasa de Miquel, felicitem al TAB pel seu aniversari.