Euroforo Arasa de Miquel Abogados Barcelona
  • Logo_Twitter.jpg
  • Logo_Linkedin.jpg
  • Logo_YouTube.jpg
Síguenos
Etiquetas
Noticias recientes
Noticias destacadas

AECC-Catalunya Contra el Càncer: 1 Nit solidària, 365 dies d'investigació

El passat 3 de febrer, coincidint amb el dia Mundial contra el càncer, es va viure la quarta Nit Solidària organitzada per l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Catalunya. Aquesta gran cita va reunir a prop de 400 persones de l'àmbit polític, empresarial i civil.

Gala benèfica

Fotografia: Gala benèfica: "1 Nit solidària, 365 dies d'investigació"


El president de l'AECC-Catalunya Contra el Càncer de Barcelona, ​​Juli de Miquel, va recalcar que la investigació es el camí a seguir per a frenar i controlar les malalties, i es important la col·laboració de tothom.

Juli de Miquel

Fotografia: Juli de Miquel en els parlaments de la gala benèfica i en diferents mitjans de comunicació TV3 i Catalunya Ràdio


Amb la recaptació que es va fer en aquesta gala benèfica, l'AECC-Catalunya Contra el Càncer lliurarà ajudes a la recerca oncològica per valor de 120.000 euros. L’estudi del càncer ha estat sempre una de les principals prioritats per a l’ l'AECC.


Molts dels membres del nostre equip d’EUROFORO vàrem participar una vegada més a unes de les nits més solidàries de l’any.

Equip EUROFORO Advocats

Fotografia: L'equip d'EUROFORO Advocats