Euroforo Arasa de Miquel Abogados Barcelona
  • Logo_Twitter.jpg
  • Logo_Linkedin.jpg
  • Logo_YouTube.jpg
Síguenos
Etiquetas
Noticias recientes
Noticias destacadas

Jornades Tributàries en Andorra “MÉS ENLLÀ DE LA REFORMA”

Rosa Maria Arasa_Andorra.jpg
ROSA MARIA ARASA assisteix a les XVI Jornades d’ estudi Catalanobalears organitzada per l’Associació Espanyola D’Assessors Fiscals,

Les Jornades varen ser inaugurades pel Ministre de Finances i Funció pública d’Andorra que va exposar l’actualitat Fiscal de les relacions entre Andorra i Espanya i la seva evolució i problemàtica actual.

El tema central de les Jornades va ser, sens dubte , a propera la reforma fiscal amb ponències sobre les modificacions més importants de l’Impost sobre Societats, IVA i IRPF.

La ponència que va crear més polèmica va ser la de Jesús Rodríguez Márquez, Director del “ Instituto de Estudios Fiscales“ que va comentar “La Reforma de la L.G.T” i aspectes tant importants com la prescripció tributària, la limitació de la prova en els procediments tributaris, l’ampliació dels terminis per les Inspeccions d’Hisenda i l’aplicació dels tributs en cas de delicte fiscal, totes les comentades modificacions implicarien un pèrdua, molt significativa i preocupant dels drets dels contribuents.

La clausura de les Jornades va ser un compromís de l’Associació Espanyola D’Assessors Fiscals de proposar les modificacions tècniques que millorin la seguretat jurídica del sistema tributari i la seva aplicació, per part de la Administració.

Jornades_Andorra.jpg
Jornades Andorra.jpg