Euroforo Arasa de Miquel Abogados Barcelona
  • Logo_Twitter.jpg
  • Logo_Linkedin.jpg
  • Logo_YouTube.jpg
Síguenos
Etiquetas
Noticias recientes
Noticias destacadas

Sopar de gala de "Catalunya contra el Càncer" i lliurament de beques d'investigació.

AECC

AECC
Sota el títol "Una nit solidària / 365 dies d'investigació" Catalunya contra el Càncer - AECC va celebrar el passat mes un sopar al marc incomparable del "Liceu" de Barcelona, acte que es va aprofitar per lliurar les beques anuals d'investigació que atorga l'entitat. L'esdeveniment va ser presentat pel soci del nostre bufet JULI DE MIQUEL, president d'AECC a Catalunya, i al mateix van assistir la presidenta del Parlament de Catalunya i el conseller de Sanitat, així com una nodrida representació del nostre despatx. El sopar va finalitzar amb un brillant recital de gospel.