Euroforo Arasa de Miquel Advocats Barcelona
Molts dels nostres clients treballen a escala global i necessiten assessorament jurídic en diferents llocs del planeta. Amb més de 350 bufets d'advocats i 700 professionals en 47 països de tot el món, el nostre despatx li proporciona assessorament de la màxima qualitat en coordinació amb els nostres socis de Wordlink for Law.
 

A més comptem amb una aliança especial amb el bufet de Buenos Aires PÉREZ MARAVIGLIA, HORTON & ASOCIADOS que ens permet assessorar directament als nostres clients a l'Argentina i amb un French Desk especialitzat en clients francòfons que operen a Espanya o clients espanyols que operen en països francòfons.
 
Ja sigui treballant amb Wordlink for Law o amb els nostres socis de Pérez Maraviglia, Horton & Associats, els nostres clients s'asseguren un nivell d'atenció, implicació i eficiència idèntics als que rep amb Euroforo Arasa de Miquel.

Pérez Maraviglia, Horton & Asociados

Cada vegada és més gran l'interès d'empreses i inversors francesos que interactuen amb Espanya. I el mateix passa al revés. Els nostres advocats tenen un ampli coneixement de la legislació francesa i, mitjançant la nostra xarxa internacional Wordlink for Law.

 

Azcuénaga 950 

(1638) Vicente Lopez - Buenos Aires

Tel. +54 11 4797.7015

http://www.pmhabogados.com

estudio@pmhabogados.com

 

French Desk

Cada vegada és més gran l'interès d'empreses i inversors francesos que interactuen amb Espanya. I el mateix passa al revés. Els nostres advocats tenen un ampli coneixement de la legislació francesa i, mitjançant la nostra xarxa internacional Wordlink for Law, comptem amb acords amb firmes d'advocats a les principals ciutats de França, Suïssa, Bèlgica, Luxemburg i Canadà. El nostre French Desk està liderat per Raúl de Cruïlles and Eulogio Gallego.

 

Worldlink For Law

El despatx és membre de Wordlink for Law (www.worldlink-law.com), Associació Internacional de despatxos d'advocats amb representants a diferents països i ciutats del món.