Euroforo Arasa de Miquel Advocats Barcelona
HISTÒRIA

 

Al 1965 -quan les còpies dels documents s’efectuaven a màquina en paper ceba, quan a Barcelona hi havia només 13 Jutjats de 1a Instancia, quan els drets fonamentals de la persona eren mera literatura, quan l’increment de 50 cèntims de pesseta provocava una important vaga a Barcelona- sorgia l’embrió del nostre Bufet.

 

Anys abans Josep Arasa obria despatx d'advocats a l'Avda. Diagonal nº 359 de Barcelona. Al 1965 s’integrava amb ell Juli de Miquel iniciant junts una marxa de servei professional amb plena dedicació.

 

Des de llavors, pas a pas, hem anat vivint tots els avanços que han permès l'evolució de la nostra professió des de la fotocopiadora a la informàtica, des del fax al correu-e i a twitter. I adaptant-nos en tot moment a les exigències d'una societat canviant no només en la tecnologia sinó en la legislació i en els costums..

 

El nostre objectiu sempre ha estat i seguirà sent el millor servei al client ampliant les nostres activitats i per a això amb el pas dels anys, amb una amplíssima base de clients, hem creat un equip multidisciplinari que agrupa a 30 advocats que el seu objectivo no és altre que el d’oferir un servei eficaç i personalitzat.

 

EUROFORO com a marca de qualitat, des de les noves i àmplies instal·lacions a Av. Diagonal nº 429 de Barcelona, amb delegació a Madrid i a Buenos Aires, associada a l'organització professional WORLDLINK que agrupa a més de 70 despatxos escampats per tot el món, pretén seguir donant aquest servei en tots els àmbits i en qualsevol lloc en el que siguin precisos.

 

Juli de Miquel

ÀMBIT

 

EUROFORO® no només és una marca. És molt més. És un projecte promogut per “ARASA & DE MIQUEL” que agrupa a diversos bufets de diferents especialitats que s'integren en un mateix despatx i que, encara que mantinguin la seva autonomia funcional, queden vinculats per una estreta col·laboració entre ells, una estructura organitzativa comuna i una filosofia i deontologia idèntica.
 
Sota la marca EUROFORO esperem que el client trobi en tot moment l'assessorament adequat en qualsevol àmbit del Dret i estem convençuts que quedarà satisfet del nostre tracte i dedicació. 
 

La firma té presència a Madrid i a Buenos Aires i manté relacions de col·laboració o corresponsalia amb diversos bufets tant a Espanya com a la resta del món, mitjançant l'associació internacional d'advocats WORDLINK FOR LAW, que agrupa més de 70 bufets d'advocats a Europa, Amèrica, Oceania i Àsia.

 

L'associació WORLDLINK permet donar assessorament als seus clients pràcticament en tot el món amb la col·laboració de firmes professionals establertes a on apareix el problema. I de la mateixa forma li permet oferir als clients estrangers una acurada atenció professional en el territori espanyol.


Basa els seus serveis en la solvència tècnica dels seus equips, buscant sempre la més alta qualitat professional i la formació permanent per a arribar, en cada encàrrec, a les expectatives del client.

Al 2014 la firma s'ha traslladat al centre de la ciutat a Av. Diagonal nº 429. L'obertura d'aquest nou despatx, dotat de més amplitud i millors instal·lacions, permet la incorporació de nous especialistes en les diferents branques de l'activitat professional.

VALORS

 

Des del profund coneixement del client, les seves necessitats i el seu negoci es pot garantir un servei eficaç que asseguri l'èxit. 

 

Per això a Euroforo Arasa de Miquel els socis es comprometen personalment a tots i cadascun dels assumptes.  

La nostra missió és donar un servei personalitzat d'alta qualitat implicant-nos a oferir solucions per garantir en tot el que sigui possible els resultats esperats.


La integritat personal i professional forma parteix del nostre ADN. 

 

Implicació

El teu assumpte és el nostre assumpte.

 

Confiança

Els socis i associats s'impliquen directament en cada assumpte i ho gestionen des del principi fins al final.

 

Responsabilitat

Compromís amb els resultats.

 

Solvència

Experiència demostrada en cada àmbit del dret.

 

Capacitat

D’operar tant a nivell nacional com internacional.

 

Professionalitat

Experiència en tots els nivells.

EL NOSTRE COMPROMÍS

 

La nostra filosofia es basa en la més estricta ètica professional perquè entenem que és imprescindible per a un servei eficaç i de confiança.  

 

Tots els assumptes i projectes del despatx estan dirigits i coordinats personalment per un soci que assumeix la responsabilitat davant el client.

 

El nostre compromís és abordar cadascun dels encàrrecs amb la plena dedicació, des de la certesa que la celeritat en la resposta i la relació directa advocat – client és la millor eina per a obtenir bons resultats.  

PRO BONUS

 

Els advocats d’Euroforo Arasa de Miquel col·laboren amb persones o institucions sense ànim de lucre aportant de forma voluntària els seus coneixements en assessorament o defensa legal.